Свет

СПОРТСКИОТ ДИРЕКТОР, ТОДОР ГЕЧЕВСКИ: „НАЈБИТНО НИ Е ЗДРАВЈЕТО НА НЕНО, ЌЕ ВИДИМЕ КАКВА Е НЕГОВАТА МОМЕНТАЛНА ЗДРАВСТВЕНА СЛИКА“

Спортскиот директор на нашите национални селекции, Тодор Гечевски ја објаснува моменталната ситуација, поврзана со не-повикувањето…