Политика

Мицкоски- Брнз: САД е стратешки партнер на Република Македонија, фер и демократски избори се клучни за иднината

Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски заедно со потпретседателот на партијата Александар Николоски и меѓународниот секретар…