Здравје

Ковид беснее на истокот од Македонија: 554 активни во помалите градови, со температура чекаат да бидат тестирани

Алармантна ситуацијата во Валандово, Струмица, Радовиш, Крива Паланка, Делчево, Берово, Пробиштип, Штип, Гевгелија…Во источниот и…