Блиц

Мицкоски се сретна со Орбан, разговараа за пандемијата, мигрантите и политичките состојби во Македонија

Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски, и потпретседателот на партијата, Александар Николоски, остварија средба со премиерот…