Економија

Владата ги објави протоколите за работа на рестораните и кафулињата како и протокол за тренинг на спортските клубови

Објавени се протоколите за отворање и работа на кафетериите и угостителските објекти за исхрана. https://vlada.mk/protokoli-koronavirus?fbclid=IwAR0zIX_bcf01yRklpgK7GUBjY2alXMY54oLcLwDV86h2sccJjCSYElwdVA4