Реакција

Уште двајца македонски фудбалски репрезентативци не му останаа имуни на вирусот – позитивни се Ковид-19!

Напаѓачите на македонската фудбалска репрезентација, Илија Несторовски и Влатко Стојановски, се позитивни на коронавирусот. Двајцата…