Соопштение

Програмата за рурален развој: Доделени првите договори за набавка на трактори, ќе им се покријат дури до 75% од цената!

Директорот на Агенцијата за финансиска поддршка во земјоделството и руралниот развој Николче Бабовски, заедно со…

Владимир Ѓорчев од Битола: Заев јавно да се извини за навредите врз македонските граѓани и нашите предци и херои!

Денес ВМРО ДПМНЕ организираше протест во Битола каде присуствуваше долгогодишниот пратеник во Собранието на Република Македонија…