Вести

ЛИРИМ СЕЛИМИ – Претседател на огранокот на Алијанса за Албанците НИЕ СМЕ НА ВИСТИНСКАТА СТРАНА, НИЕ ЌЕ ГО ПОДДРЖИМЕ ДОКТОР ТОНИ КОЊАНОВСКИ!

Почитувани битолчани, Почитувани браќа Албанци! Изразувам огромно задоволство од средбата со кандидатот за градоначалник на…