Градски информатор

БИТОЛСКИ „ВОДОВОД“ ГИ ИСКЛУЧУВА ДИВИТЕ ПРИКЛУЧОЦИ, КОИ НЕ САМО ШТО НЕ ПЛАЌААТ ЗА ВОДА, ТУКУ И ГИ ПОЛЕВААТ НИВИТЕ СО ПИТКА ВОДА ЗА ПИЕЊЕ

Јавното комунално претпријатие „Водовод“ од Битола во летниот период изврши повеќе контроли за утврдување на…