Блиц

Мицкоски: Кандидатите на ВМРО-ДПМНЕ имаат обуки и во странство кои ќе ги искористат по победата на изборите

Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски, заедно со потпретседателот на партијата Александар Николоски денеска остварија средба…