Реакција

Дpaма во пpeговорите со Бугарија: Македонските истopичари oдбилe да ги потпишaт зaпиcниците, Бугapите бapaле бpишeње на пpидaвкaтa мaкeдонcки

Македонските историчари членови на заедничката Комисија за историја со Бугарија одбиле да ги потпишат записниците,…

Сексуални услуги и преку ден во Скопје: Срам не срам, работиме преку ден за корка леб инаку ќе гладуваме

Десетина сексуални работнички кои својата таканаречена „тезга“ ја држат во реонот околу зградата на Македонската…