Локални Избори 2021

Кондовски: Нов лик на сообраќајната артерија во индустрискиот дел од Битола за нов импулс на локалниот развој

Голем дел од битолските индустриски капацитети се алоцирани по должината на индустриската сообраќајна артерија. Низ…

ЛИРИМ СЕЛИМИ – Претседател на огранокот на Алијанса за Албанците НИЕ СМЕ НА ВИСТИНСКАТА СТРАНА, НИЕ ЌЕ ГО ПОДДРЖИМЕ ДОКТОР ТОНИ КОЊАНОВСКИ!

Почитувани битолчани, Почитувани браќа Албанци! Изразувам огромно задоволство од средбата со кандидатот за градоначалник на…