Прес конференции

Селекторот го објави списокот со фудбалери за финалниот меч со Грузија и двете други ноемвриските натпревари (Фото)

Селекторот на македонската А репрезентација, Игор Ангеловски го објави списокот на фудбалери за претстојните натпревари…