Соопштение

Дpaма во пpeговорите со Бугарија: Македонските истopичари oдбилe да ги потпишaт зaпиcниците, Бугapите бapaле бpишeње на пpидaвкaтa мaкeдонcки

Македонските историчари членови на заедничката Комисија за историја со Бугарија одбиле да ги потпишат записниците,…