Култура

ОДДРЖАНА ТРАДИЦИОНАЛНАТА ПОЕТСКА МАНИФЕСТАЦИЈА ‘’ГОРДАНА КОЦЕВА” И МЕЃУНАРОДНАТА МАНИФЕСТАЦИЈА ЗА ЛИТЕРАТУРА, УМЕТНОСТ И КУЛТУРА ‘’ПЛАНЕТОПИЈА’’, 2019

Младата и исклучиво талентирана водителка и поетеса Викторија Петровска повторно ‘’блесна’’ на традиционалните литературни манифестации…