Економија

Проверете дали сте опфатени во четвртиот сет мерки ид Владата на интернет страницата “kupuvamdomasnо” (Инфо)

На интернет страницата kupuvamdomasno.gov.mk од денеска можете да проверите дали исполнувате услови и може да добиете 6.000…