Вести

Излеаната течност во „Охис“ ќе се пакува во соодветно пакување. Напомош пристина Единицата за атомско-биолошка и хемиска одбрана на Армијата

Државниот инспекторат за животна средина попладнево информираше дека при извршениот увид во фабриката „Охис“ земен…