Маркетинг понуда

Имате бизнис за промовирање? Производи за продажба? Соопштение со кое бисакале да се обратите на јавноста? Планирате медиумска кампања за да ги остварите деловните планови?

Вие сте на вистинското место!

И тоа не е сè. Преку социјалните мрежи можеме да ви овозможиме најбрзо да стигнете до потенцијалните клиенти и да откриете нови пазари. Заедно можеме да ја дизајнираме вашата реклама или кампања.

 Отворени сме за било каква форма на соработка.

Цените се во денари.

  1 ден 1 недела 1 месец 3 месеци 6 месеци. 12 месеци
попуст   40% 50% 70% 70% 80%
Позиција 1 500,оо 2.100,оо 7.500,оо 13.500,оо 27.000,оо 36.500,оо
Позиција 2 300,оо 1.200,оо 4.500,оо 8.100,оо 15.000,оо 21.900,оо
Позиција 3 200,оо 800,оо 3.000,оо 5.400,оо 10.000,оо 15.000,оо
Банер 100,оо 400,оо 1.500,оо 2.700,оо 5.400,оо 7.300,оо