Уникатен музички сет на покривот на една битолска зграда

По прв пат во Битола беше снимен видео сет на оригинална позната битоласка локација – покрив на една позната зграда во самото среце на Битола. Видео сет е дело на музички артист Bobax.

Секако е и за почитување дека во таков тежок и депресивен момент за цела држава се наогат млади луѓе кои несебично создават добро расположение со нивни музички дела и во едно ја промовират Битола.

Ова музичко дело е комбинација на сончев ден, панорама од нашата Битола која воодушевува и урбана музика.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *