Геровски до Заев: На политичар што тужи новинар му се ближи крајот

На политичар што тужи новинар му се ближи крајот. Ова го напиша новинарот Бранко Героски на Фејсбук по најавените тужби од премиерот Заев, Димитров, Ременски и Шекеринска за новинарот кој објавил записник од Рекет, притоа обвинувајќи за нивна вмешаност.

Њутнов закон во политиката: На политичар што тужи новинари му се ближи крајот. Другарчиња, ајмо сите ручна!, напиша Героски.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *