Битолчани низ коронакризата (Фотогалерија)

Преку фотографиите на битолската фотографка Ивона Кочов ви претставуваме дел од нашите и ваши сограѓани како се снаоѓаат низ градските улици. Секој со своите обврски но и со дополнителни мерки за заштита од опасниот коронавирус како и ограниченото време за движење по воведувањето на полицискиот час на целата територија на државата.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *