Пензионерите тргнаа по пензии, граѓаните бесни (Фото)

Без да го запазат редот и оддалеченоста од најмалку еден метар, буквално еден до друг, пензионерите чекаат пред банкарската филијала во Скопје без никакво растојание што го зголемуваат ризикот да некој од постарите граѓани стани заразен од вирусот. Сами проценете дали ова е начин да се стигне до својата пензија или плата.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *