Погледнете како докторите ги штитат бебињата од коронавирусот во Тајланд (Фото)

Бебињата бараат посебно внимание во време на оваа пандемија, а фотографиите кои можете да ги видите во овој текст, покажуваат како тоа се прави во породилиштата во Тајланд.

Тамошните доктори на новородените момчиња и девојчиња им ставаат визири за да ги заштитат од коронавирус.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *