Филип Гачевски со статус: Април во Тетово -11, однесете им дрва !

Голманот на Вардар , Филип Гачевски кој е по потекло од битолското село, Магарево во деновите на изолација се реши да напише статус на социјалните мрежи. Тој пишува дека веќе е април, а во Тетово е -11 нормално мислејќи на бодовната разлика која ја има неговиот тим и лидер, Вардар во однос со тетовскиот тим на Шкендија.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *