Отстранување на гранки и дрвја низ Битола – ЈП Комуналец

ЈП Комуналец продолжува со отстранување на скршените гранки и дрвја од обилните снежни врнежи во Битола – стои кратко во објавата на Јавното Претпријатие Комуналец.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *