Во Шпанија “гол” маж со сабји нападна полицајци тие му возвратија (ВИДЕО)

Шпанската полиција уапсила маж во Мадрид, кој шетал гол вооружен со две сабји, според извештаите на медиумите.

Кога пристигнала полицијата, наместо да се предаде, човекот започнал да им се заканува на полицајците и да го крши стаклото на полициските автомобили.

Полицијата испукала неколку истрели во воздух како предупредување за сторителот, пренесува Ел Мундо.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *