Експлозија на гас урна зграда во Москва неколку загинати и повредени (ВИДЕО)

Неколку лица се мртви во источниот дел на главниот град на Русија, Москва кога силна експлозија предизвикана од инсталација на гас во истоимената зграда експлодира и целиот влез од пет спрата се сруши информираат од Русија Денес.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *