Кој му е професионалниот фризер на Роналдо во време на пандемија? (ВИДЕО)

Можеби никогаш немаше да замислите дека големиот и милиони вреден Роналдо во време на пандемија мораше да се снаоѓа во врска со неговиот стајлинг . Неговата жена Георгина се фати за работа и во време на коронавирусот ќе му биде професионалниот фризер на Роналдо. Тој со кратка порака на Инстаграм напиша: Останете дома и бидете стилизирани.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *