Англичанецот кој не’ сакаше да плати за кеса во маркет (Видео)

Кога во реклама го има англискиот комедиант Спенсер Џонс не може да не биде интересна рекламата. Погледнете ја наградената реклама за редукција или некористење на пластични кеси во продукција на британскиот телевизиски сервис БиБиСи .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *