Фудбалерите на Македонија ЃП тренираат и во домашни услови (Фото)

Кондициониот тренер на скопската екипа , Перо Костовски на Инстаграм ги пофали своите играчи дека ја одржуваат формата и во време на карантин или популарно #СедиДома. Затоа пак играчите на Македонија Ѓорче Петров тренираат во домашни услови и ја одржуваат физичката форма .

На сторито се наоѓаат бугарскиот интернационалец : Мартин Ковачев потоа Ален Јашароски , Есмин Личлина и битолчанецот Томе Китановски .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *