Cалиу објави ново видео од нападнатата девојка во Штип (Видео)

Новинарот Фуркан Салиу објави ново видео на неговиот твитер профил. Трогателното сведоштво на девојката која двајца штипјани со клоци и тупаници брутално ја тепаја .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *