Мапа на заразени од коронавирус во Македонија

Во изминатите 24 часа регистрирани се 30 нови случаи на коронавирус во земјата.

Вкупната бројка на дијагностицирани пациенти со КОВИД-19 денеска изнесува 384 лица во Македонија , мапа на заболени во продолжение.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *