Екипите на ЈКП Водовод со сопствената механизација го чистеа снегот низ Битола (Фото)

Екипите на ЈКП Водовод со сопствената механизација учествуваа во расчистувањето на улиците низ Битола – стои во соопштението на Јавното Претпријатије Водовод – Битола .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *