Охрид под снег во Април (Фото)

Преку фотографиите на охридскиот фотограф Стојан Стојановски ве носиме во снежен Охрид како што одамна го немате видено на почеток на Април .Охриѓани ги прават последните 1-во Априлски вечерни прошетки пред стартот на полицискиот час во 21:00 .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *