Кај сте да го мерите снегот ?

Битолчанецот Михајло си го изваде линијарот и во својот двор си го измери снегот кој беше цели 18 сантиметри. Битолчани изненадени од снежното невреме кое владеј од ноќеска во Битола на некои места веќе ја надмина мерката на “михајло.попе” . Дали ќе се јават некои други на неговиот челинџ останува да видиме .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *