Битолчани креативни и во самоизолација – ги маскираа своите најмили во домовите (Фотогалерија)

Креативните битолчани ни карантинот ниту пак самоизолацијата најмалку пак снегот ги спречи да ги маскираат нивните најмили иако не можат да излезат на градскиот плоштад како што тоа се прави традиоционално секоја година . Потикнати од битолскиот кловн – Заги направи група на Фејсбук –https://www.facebook.com/groups/201983067889623/ на која ги повикува сите заинтересирани родители да учествуваат во овој натпревар на крајот таа заедно со неколку игротеки од Битола ќе му доделат награди на сите најлакувани слики со маскирани дечиња а гласањето трае до утре 2-ри Април до 18:00 Часот .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *