Спортските работнички игри 2019 – “Силата” на понежниот пол во РЕК Битола (Видео)

Во овие денови на карантин од пандемијата на Ковид-19 се потсетуваме на “Спортските работнички синдикални игри” организиран од Синдикатот на АД ЕСМ , каде ви ги претставуваме претставничките на понежниот пол од Рударско Енергетскиот Комбинат – Битола. Во дисциплината “Тргање Јаже” прикажан е натпреварот помеѓу две екипи од работнички од РЕК„Битола“ кои се натпреваруваат во полуфиналето на Работничките игри 2019 година. Видео материјал од Спортските Синдикални игри кои традиционално се одржуваат по повод , 28 август – “Денот на Рударите”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *