Верверичките од Скопската Зоолошка слават роденден (Фото)

Денеска нашите верверчки го прославија првиот роденден. Пред точно една година, еден хуман човек се јави дека ги пронашол на Водно, мали непрогледани, а ние ги земавме. Со секојдневно хранење по 7 шприца млеко на секои два часа дење ноќе, трите дами и господинот пораснаа ❤️
Да сте ни живи и здрави, Happy Birthday 🎂 на Рипко, Спанко, Очичка и Инспектор Томе – напишаа креативните вработени во Скопје ЗОО.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *