Оваа баба го има најоригиналниот одговор зошто го прекршила полицискиот час

И во соседството има забрана за движење на постарите од 65 години, бидејќи тие се сметаат за најзагрозена група кога е во прашање епидемијата на коронавирусот.

Но оваа бабичка која се претставила како Оливера не ја почитувала истата, а еве го оригиналниот одговор каде била.  

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *