Потенцијалниот тим на Реал Мадрид за сезона 2020/21 објави “АС”

Со севкупна вредност од 518 милиони евра вложени во нови играчи се очекува вака да изгледа “новиот” Реал Мадрид за 2020/21 година според шпанска весник “АС”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *