Мапа на градови каде има случаи на заразени од коронавирус (Видео)

18 нови случаи на заразени од коронавирус за 24 часа, вкупната бројка се искачи на 219 лица , повеќе во видеото или на Дневникот на Сител во 16:00 и 19:00 часот .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *