Охриѓанецот Јонче со своето куче Алексо хит на социјалните мрежи во домашната изолација (Видео)

Германскиот птичјар или “паметното” куче Алексо му е верен пријател и помошник во домашната изолација на Јонче Спироски од Охрид откако како шофер во Романија по неговото враќање во Македонија мораше да биде 14 дена во изолација . Како тие станаа хит на социјалните мрежи преку неговите видеа погледенте во продолжение .

2 den izulacija

Posted by Jonce Spiroski on Friday, 20 March 2020

6 den izolacija

Posted by Jonce Spiroski on Tuesday, 24 March 2020

4 den izolacijaDa ne me mislite

Posted by Jonce Spiroski on Sunday, 22 March 2020

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *