Совети од Жан Митрев за подобро справување со Корона Вирусот

Жан Митрев: Никакви физички активности надвор, тоа е многу опасно – Инхалирајте, па макар и со виски!

Повеќе медиуми побараа мое мислење за оваа состојба, за тоа како можеме да го победиме овој монструм од вирус“, вели докторот во своето излегување.

Според него, вирусот својот главен и природен ресурс го нашол во лилјакот, но сепак, животното не се разболува од него, иако е цицач како нас.

Во продолжение погледнете го целосното видео со доктор Жан Митрев.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *