ОФИЦИЈАЛНО: ОДЛОЖЕНИ ФИНАЛЕТО НА ЛИГАТА НА ШАМПИОНИТЕ И ЛИГАТА НА ЕВРОПА

Како резултат на пандемијата со вирусот КОВИД-19 во Европа, УЕФА денеска и официјално донесе одлука да ги одложи првично закажаните европски натпревари во мај оваа година.

Станува збор за финалето на Лигата на шампионите на УЕФА, финалето на УЕФА Лигата на Европа, како и финалето на Лигата на шампионите на УЕФА во женска конкуренција.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *