Борисов: Продадете ги скапите коли и јахти и дадете му плата на работниците

На средбата бизнисмените се жалеле на Бојко Борисов дека не можат да дадат плата на работниците ,бидејќи цел приватен сектор бил погоден од мерките против Корона Вирусот во Бугарија.

Од како Борисов ги сослушал изговорил само една реченица по што го завршил својот состанок со големите бизнисмени.

-Продадете ги скапите коли и јахти и ќе имате за плата на работниците- изјавил Бојко Борисов .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *