Водовод втор ден ја мие најпознатата улица во Битола

 Втор ден ЈКП Водовод во координација со Општина Битола врши миење на Широк Сокак, овој пат од пределот на Магнолија па надолу кон плштадот Гоце Делчев

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *