Фудбал-Тенис Челинџ нов начин на социјализација кај најмладите (Видео)

Новинарка од БиБиСи ги снимила нејзините деца како играат со топка со комшиите преку оградата како што таа вели “социјално дистанцирање” но спортување поради пандемијата од коронавирусот. Обичното видео на инстаграм па потоа и на твитер достигнала голема гледаност за потоа да се појави на вестите од повеќето британски тв куќи како и на нејзината БиБиСи. За што поточно се работи или како изгледа фудбал-тенис челинџ погледнете од видеата .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *