За денот на вљубените “СН Финансии” со акција низ Широк Сокак (Фото)

Широк Сокак денес беше сладок, заради СН финансии. Иако тие се друштво кое нуди онлајн кредитирање и друг вид на кредити и финансиии тие во манир на европска компанија денес по најпознатата улица во Битола делеа брендирани производи од “СН” во вид на мали чоколади а нивната порака беше :

“Љубов треба да има во секој ден, а за чоколатца ќе се погрижиме ние.”- е нивната порака.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *