Центарот за култура Битола ви го најавува концертот на Фрајле

Новосадскиот женски квартет “The Frajle” или четирите дами кои се во состав : Невена, Јелена, Марија и Наташа познати по нивната појава и музички стил кој се толкува како “Војводинско танго” на 29 февруари ќе настапат во Центарот за култура во Битола. Фрајле претходната година настапија на 34. издание на „Макфест“  изведувајќи ја нумерата „Не и признавај“ на македонски јазик со што ја импресионираа публиката на фестивалот.

Центарот за култура ви најавува дека картите ќе се продаваат исклучиво на билетарницата без можност за резервации и истите ќе бидат пуштени во продажба, 10 дена пред концертот на 19.02.2020г во 16:00ч.

View this post on Instagram

Tocka na Makfest #makfest #makfest2019 @thefrajle

A post shared by Tocka (@tockagram) on

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *