Тепачка на хокеарски натпревар (Видео)

Гледачите на дуелот помеѓу Едмонтон и Калгари од хокеарската НХЛ Лига имаа ретка можност да видат голмани како се тепаат во текот на натпревар. Мајк Смит и Кам Талбот пред крајот на втората третина беа протагонистите на несекојдневната случка а судиите брзо реагираа за потоа мечот продолжи .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *